Over ons

SmartQA is een team van gepassioneerde professionals die zich inzetten voor de verbetering van test automation. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om ons vak te verbeteren en te innoveren, zodat we onze klanten de best mogelijke service kunnen bieden. Bij SmartQA geloven we in een persoonlijke benadering en denken we altijd mee met onze klanten om de beste oplossingen te bieden voor hun specifieke uitdagingen.

Passie voor test automation en technologie

Onze liefde voor test automation stopt niet bij alleen de toepassing, we zijn ook gefascineerd door de techniek die erachter zit. Dit stelt ons in staat om de nieuwste trends en ontwikkelingen op de voet te volgen en deze kennis te gebruiken om onze klanten te helpen bij het oplossen van complexe problemen.

Uw partner in (Test) Automation Development

Bij SmartQA zijn we flexibel en hebben we geen voorkeur voor specifieke merken of tooling. We passen ons gemakkelijk aan aan de behoeften van onze klanten. Of u nu aan het begin staat van uw test automation journey of op zoek bent naar onafhankelijke expertise om uw bestaande processen te verbeteren, wij staan voor u klaar.

Wij zorgen buitengewoon goed voor onze mensen.

Word onderdeel van een team dat écht gepassioneerd is over test automation.

Let’s talk

Heeft u een vraag, idee of opmerking? Neem gerust contact met ons!