Smart Specialists

Detachering

SmartQA biedt ervaren professionals die uw team kunnen versterken met hun uitgebreide expertise op het gebied van (test)automation. Onze gedetacheerde SmartQA professionals bij de klant zijn niet zomaar programmeurs die zich afzonderen in een hoekje om code te schrijven. Integendeel, onze professionals zijn veel meer dan dat. 

Allround testexperts voor jouw team

Een SmartQA professional bekijkt het gehele testproces van uw bedrijf en streeft naar verbetering op alle niveaus. Onze professionals zijn er om u te helpen. Of het nu gaat om:

Op maat gemaakte test automation oplossingen

Een belangrijk aspect van het werk van een SmartQA professional is het toetsen van de effectiviteit van de huidige test automation effort. Onze professionals kijken kritisch naar de bestaande software en stellen waar nodig verbeteringen voor om ervoor te zorgen dat het testproces zo efficiënt mogelijk verloopt.

Verbeter uw complete IT pipeline en -proces

Daarnaast zijn onze SmartQA professionals in staat om custom-made test automation software te ontwikkelen die specifiek is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Of het nu gaat om een complexe applicatie, een webapplicatie of een mobiele app, onze professionals hebben de expertise en ervaring om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die aan uw specifieke vereisten voldoen.

Uw partner in Testen & Automation Development

Wanneer u een SmartQA professional inhuurt bent u verzekerd van een allround professional die niet alleen programmeert, maar ook meedenkt over het testproces en altijd streeft naar verbetering. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze SmartQA professionals uw bedrijf kunnen helpen.

Detachering SmartQA

Let’s talk

Heeft u een vraag, idee of opmerking? Neem gerust contact met ons!