Automation Software

Bij SmartQA geloven we dat test automation software niet alleen effectief moet zijn, maar ook gemakkelijk te implementeren en te onderhouden. Onze professionals schrijven test automation software in de meest populaire en gebruikte talen, zoals JavaScript, TypeScript, Python, Java en C#. Hierdoor kunnen we aan de behoeften van elke klant voldoen en de meest geschikte taal kiezen voor hun specifieke project.

Op maat gemaakte (test) automation software

Onze professionals maken gebruik van de meest populaire automation libraries voor zowel backend als frontend validatie, zoals Selenium WebDriver, WebDriverIO, Playwright, Cypress en Robot Framework. Dit zorgt ervoor dat onze klanten toegang hebben tot de beste tools en technologieën op de markt.

Naadloze integratie

Bij SmartQA begrijpen we dat test automation software niet alleen moet worden geschreven, maar ook moet worden geïntegreerd in de bestaande build pipeline. Onze professionals zorgen ervoor dat de tests altijd meedraaien in de build pipeline, ongeacht de gebruikte CI/CD tool. Wij ondersteunen een breed scala aan tools, zoals Circle CI, Jenkins, Github Actions, Gitlab of Azure, zodat onze klanten de vrijheid hebben om hun favoriete CI/CD tool te gebruiken.

Vertrouw op SmartQA voor soepele en efficiënte test automation

Bespaar tijd, verhoog de nauwkeurigheid en lever hoogwaardige software met het vertrouwen dat uw tests altijd betrouwbaar worden uitgevoerd. SmartQA zorgt ervoor dat uw tests altijd soepel en efficiënt draaien, ongeacht de gebruikte technologie en infrastructuur.

Onze automation frameworks

Onze geavanceerde testautomatiseringsframeworks zijn ontworpen om uw softwareontwikkelingsproces te stroomlijnen, risico’s te minimaliseren en de betrouwbaarheid van uw applicaties te maximaliseren.

Let’s talk

Heeft u een vraag, idee of opmerking? Neem gerust contact met ons!