SmartScan - QA & Automation

Onze SmartScan voor optimalisatie van QA & Automatisering

Heeft uw organisatie problemen met het stroomlijnen of verbeteren van het QA- en testproces? Uw wilt testautomation toepassen maar weet niet hoe? SmartQA staat klaar om u te helpen met onze SmartScan. We verschaffen niet alleen inzicht in uw huidige QA- en testproces, we bieden ook tastbare oplossingen om om het proces, en daarmee de kwaliteit van uw software, naar een hoger niveau te brengen.

SmartQA werkt met

Voor wie is SmartScan – QA & Automation?

Onze dienst is gericht op bedrijven die al bezig zijn met test automatisering maar tegen obstakels aanlopen. U geeft geld uit, huurt mensen in, maar toch blijven bugs een probleem. Als dit uw situatie is, neem dan direct contact met ons op voor meer informatie of vraag de scan aan.

Wat biedt SmartScan – QA & Automation?

Onze SmartScan biedt een grondige evaluatie van alle cruciale elementen in uw QA- en testproces , met als doel het proces te optimaliseren. Ons advies is praktisch en gericht op directe actie, zodat de eerste quick wins snel geïmplementeerd kunnen worden, het proces beter verloopt én de kwaliteit van de opgeleverde software snel verbetert” .

Is het tijd om uw QA&Test proces te verbeteren?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en ontdek hoe SmartScan – QA & Automation uw QA- en testproces transformeert naar het, bij uw organisatiepassende, kwaliteitsniveau.

1. Diepgaande Analyse

We duiken in elke hoek van uw ontwikkelingsproces. Van gesprekken met projectmanagers, ontwikkelaars, testers tot DevOps-engineers, we halen inzichten op om het totaalplaatje te begrijpen.

2. Volledig Inzicht

Onze scan doorloopt alle fasen van ontwikkeling, van ontwerp tot code, om eventuele zwakke punten te identificeren die mogelijk leiden tot bug-lekken in productie.

3. Code Review & Implementatie-Check

We nemen uw testcode onder de loep, evalueren het in de context van uw deployment pipeline en identificeren knelpunten die kunnen leiden tot problemen in productie.

4. Interactieve Sessies

Onze rapportage gaat verder dan papier. We organiseren een diepgaande sessie waarin we niet alleen de bevindingen presenteren, maar ook samen met uw team de verbeterpunten bespreken.

5. Prioritering met Uw Team

We geloven in samenwerking. Samen met uw team prioriteren we de verbeteringen en stellen we een actieplan op dat past bij uw specifieke behoeften en doelstellingen.

6. Concrete Verbeteringen

Ons advies is praktisch en gericht op directe actie. We bieden niet alleen inzichten, maar ook duidelijke stappen om uw testautomatisering naar een hoger niveau te tillen.

“Challenge accepted; No test is beyond our reach”

Let’s talk

Heeft u een vraag, idee of opmerking? Neem gerust contact met ons!