Optimaliseer uw ontwikkelingsproces met de SmartScan – SDLC

Onze SmartScan voor optimalisatie van uw Software Development lifecycle gericht op kwaliteit

Worstelt uw organisatie met het leveren van software die voldoet aan de verwachtingen van de klant? Er zijn te veel bugs, gewenste functies ontbreken of ze zijn onjuist geïmplementeerd. Als dit het geval is, kan uw Software Development Life Cycle (SDLC) proces enige verbetering gebruiken. SmartQA is er voor u met onze SmartScan – SDLC. Wij bieden inzicht in uw SDLC-proces en leveren concrete oplossingen om de kwaliteit van uw software te verbeteren. 

SmartQA werkt met

Voor wie is de SmartScan – SDLC?

Onze dienst is gericht op organisaties die problemen ondervinden bij het opleveren van software die voldoet aan de verwachtingen van de klant.

Wat biedt de SmartScan – SDLC?

Onze SmartScan – SDLC biedt een grondige evaluatie van alle cruciale elementen in uw software development life cycle. Ons advies is praktisch en gericht op directe actie, zodat de eerste quick wins snel geimplementeerd kunnen worden en de kwaliteit van de opgeleverde software snel verbetert.

Klaar om uw softwarekwaliteit te verbeteren?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en ontdek hoe de Software Development LifeCycle Scan snel en onderbouwd de verbeterpunten in uw SLDC-proces inzichtelijk maakt

1. Diepgaande Analyse

We duiken in elke hoek van uw ontwikkelingsproces. Van gesprekken met projectmanagers, ontwikkelaars, testers tot DevOps-engineers, we halen inzichten op om het totaalplaatje te begrijpen.

2. Volledige Inzicht

Onze scan doorloopt alle fasen van ontwikkeling, van ontwerp tot code, om eventuele zwakke punten te identificeren die mogelijk leiden tot bug-lekken in productie.

3. Code Review & Implementatie-Check

We nemen uw testcode onder de loep, evalueren het in de context van uw deployment pipeline en identificeren knelpunten die kunnen leiden tot problemen in productie.

4. Interactieve Sessies

Onze rapportage gaat verder dan papier. We organiseren een diepgaande sessie waarin we niet alleen de bevindingen presenteren, maar ook samen met uw team de verbeterpunten bespreken.

5. Prioritering met Uw Team

We geloven in samenwerking. Samen met uw team prioriteren we de verbeteringen en stellen we een actieplan op dat past bij uw specifieke behoeften en doelstellingen.

6. Concrete Verbeteringen

Ons advies is praktisch en gericht op directe actie. We bieden niet alleen inzichten, maar ook duidelijke stappen om uw testautomatisering naar een hoger niveau te tillen.

“Challenge accepted; No test is beyond our reach”

Let’s talk

Heeft u een vraag, idee of opmerking? Neem gerust contact met ons!