Consultancy

SmartQA biedt consultancy aan om de test automation processen van bedrijven te evalueren en te verbeteren. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vakgebied en ons eigen intake model kunnen wij een duidelijk beeld geven van hoe ver u bent met uw test automation effort, van draagvlak binnen het management tot en met de rapportage van de draaiende tests.

Verbeter uw test automation met SmartQA

Onze consultancy omvat een uitgebreide evaluatie van uw test automation pipeline. We beginnen met het houden van interviews met meerdere stakeholders en disciplines om het hele beeld van uw huidige processen te krijgen. Daarna duiken we diep in de code en de CI/CD pipeline om te zien hoe efficiënt en effectief de huidige test automation effort is.

Diepgaande evaluatie voor betere resultaten

Na het uitvoeren van deze evaluatie leveren we een gedetailleerde rapportage aan, waarin we onze bevindingen en aanbevelingen presenteren. We bieden ook een workshop aan om de verbeterpunten te prioriteren en samen een plan op te stellen om de test automation processen te optimaliseren.

Optimaliseer uw test automation processen met SmartQA

Kies SmartQA en we zorgen ervoor dat uw test automation processen op het hoogste niveau zijn, met de meest efficiënte en effectieve methoden.

Let’s talk

Heeft u een vraag, idee of opmerking? Neem gerust contact met ons!